Suomi
Gamereactor
uutiset

Nintendon sopimus Microsoftin kanssa sisältää kaikki tulevat Activision-pelit

Spyron potentiaali Switchissä olisi enemmän kuin tarpeeksi saamaan kirjoittamaan nimen pisteviivalle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Äskettäin paljastettiin, että Sony teki 10 vuoden sopimuksen Microsoftin kanssa pitääkseen tulevat Call of Duty -julkaisut Playstation-konsoleissa. Raportoimme, että kyseinen sopimus ulottui vain ampumapelisarjaan, ja tulevat Activision-julkaisut, jotka eivät lukeudu siihen, voisivat halutessaan ohittaa Playstationin.

Nintendon sopimus Microsoftin kanssa on aivan erilainen ja sisältää "sopimukseen perustuvan oikeuden hankkia Activision-sisältöä fuusion jälkeen, mukaan lukien Call of Duty -pelit". Tämä tarkoittaa, että Call of Dutyn Switchille tuomisen lisäksi kehittäjä myös antaa Nintendolle muuta sen luomaa sisältöä.

Sony olisi voinut tehdä saman sopimuksen, mutta vain vuoteen 2027. Nykyisessä muodossaan sillä on pääsy Call of Dutyyn vuoteen 2034 asti. Nintendon sopimus sen sijaan on alusta asti ollut vuosikymmenen mittainen ja mahdollistaa pääsyn myös muihin peleihin kuin vain Call of Dutyyn. Ehkä tämä on se, mitä Sony saa vastustettuaan Microsoft Activision Blizzard -sopimusta oikeudessa.

Nintendon sopimus Microsoftin kanssa sisältää kaikki tulevat Activision-pelit


Ladataan seuraavaa sisältöä