Suomi
Gamereactor
uutiset

Nintendolta peliapupatentti

Vihjeitä muilta pelaajilta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo on jättänyt mielenkiintoisen uuden patenttihakemuksen, joka saattaa vihjata japanilaisjätin tulevaisuudensuunnitelmista. Nintendon patentti kuvaa peliä helpottavaa vihjeominaisuutta, joka auttaa, jos pelaaja jää jumiin. Palvelusta voisi pyytää apua, jos pelissä ei pääse eteenpäin. Pelaajalle näytettäisiin tällöin video, josta näkyy jonkun toisen pelaajan käyttämä ratkaisu. Patentissa kuvaillaan myös tilanne, jossa pulmaan on monta eri ratkaisua. Palvelusta voisi tällöin tarkistaa, millä eri tavoilla pulman voi ratkaista.
Patenttihakemuksen yhteydessä olevat kuvat muistuttavat huomattavasti Legend of Zelda -sarjan pelejä, ja patenttihakemus onkin jo herättänyt kysymyksiä seuraavasta Zelda-pelistä. Osa kuvista kuvaa kohtausvalikkoa, josta voi valita pelattavan kohtauksen. Alone in the Dark käytti samanlaista rakennetta, joten ei ole täysin mahdotonta, että seuraavassa Zeldassa käytettäisiin kohtausrakennetta. Nintendo on sanonut Zelda-pelien rakenteen vaativan uudistuksia, joten yksi mahdollinen ratkaisu on myös Zack & Wiki -henkinen episodisempi pelirakenne.
Seuraavaa Zelda-peliä ei ole vielä edes julkistettu, joten mikään ei tässä vaiheessa ole varmaa, ja patentti saattaa koskea myös muita pelejä. Ajatuksia se ainakin herättää.Ladataan seuraavaa sisältöä