Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Maker

Nintendo poisti suuren määrän Super Mario Maker -kenttiä verkosta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Super Mario Maker oli yksi viime vuoden iloisimpia yllätyksiä. Kenttäeditorin kanssa pelaaminen oli todella antoisaa ja pelaajat tuottivat nopeasti hulvattoman määrän Super Mario -kenttiä jaettavaksi verkon välityksellä. Harmittavasti Nintendo on nyt ottanut työkseen poistaa suuren määrän pelaajien luomuksi palvelimiltaan ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta tai selitystä.

Super Mario Makerin julkaisun yhteydessä Nintendo toki varasi oikeuden poistaa kenttiä jos nämä eivät ole tarpeeksi suosittuja:

"Notice regarding course uploads. Please be aware that after a fixed period of time, courses with low popularity will be automatically deleted from the server. Nintendo reserves the right to use uploaded courses and related data, either as-is or with alterations, for either commercial or noncommercial purposes without compensation to the uploader."

Ikävä kyllä Nintendo ei ole missään vaiheessa tarkentanut mikä tämän suosion tarkka määritelmä oikein on. Tästä syystä äkillinen poisto-operaation on luonnollisesti yllättänyt monet pelaajat.

Onko itseltäsi kadonnut luomuksia verkosta? Mitä mieltä olet Nintendon toimista Super Mario Makerissä?

Super Mario Maker
Asiasta uutisoi ensimmäisenä Kotaku

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä