Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Run

Nintendo näyttää luopuvan mobiilipeleistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Nintendo lähti kokeilemaan mobiilipelien markkinoita joulukuussa 2016, kun Super Mario Run julkaistiin. Sen jälkeen on saatu mobiilisia versioita useistakin Nintendon suosituista pelisarjoista, kuten Mario Kart Tour ja Animal Crossing: Pocket Camp. Nyt näyttää siltä, että Nintendo on luopumassa mobiilipeleistään, ja keskittyy jälleen täysimittaisesti hyvin menestyksekkääseen konsolibisnekseensä.

Bloombergin mukaan Nintendon pomo Shuntaro Furukawa ilmoiti, ettei Nintendo "aio välttämättä julkaista paljon uusia sovelluksia mobiilimarkkinoille". Sen sijaan Nintendo aikoo jatkaa jo julkaistujen mobiilipelien tukemista.

Yksi syy epäonnistumiseen mobiilimarkkinoilla saattaa olla kummallinen tapa rahastaa pelaajia. Mario Kart Tour sai kuukausimaksullisen palvelun, mikä on varsin ennenkuulumatonta tällaiselle mobiilipelille. Toinen syy voi olla, että Nintendon mobiilipelit tuntuvat yleensä "oikeiden" Switch-pelien kevennetyiltä versioilta. Miksi siis pelata matkalla kevennettyä versiota, kun voi samalla vaivalla pelata sitä "oikeaa" peliä Switchillä?

Super Mario Run

Kiitokset, VG247

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä