Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Ninjas in Pyjamas tekee valtavia muutoksia Counter-Strike-tiimiinsä

Useita pelaajia on penkitetty, toisia vapautettu, jättäen vain kaksi aktiivista pelaajaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ninjas in Pyjamas painaa tehokkaasti Counter-Strike 2 -tiiminsä nollauspainiketta. Tiimien koheesio-ongelmista raportoitujen raporttien ja lukuisten pettymysten tulosten jälkeen ruotsalainen organisaatio on päättänyt, että nyt riittää ja että tarvitaan massiivinen muutos.

Tämä tapahtuu siten, että kolme sen jäsentä penkitetään ja kaksi muuta vapautetaan. Tämä tarkoittaa, että tällä hetkellä NIP: n aktiivisessa luettelossa on vain kaksi pelaajaa, ja sen johdolta puuttuu analyytikko. #10
Muutosten myötä Daniel "djL" Narancic ja analyytikko Thomas "kiire" Dyrensborg ovat pudonneet joukkueesta ja Kristian "k0nfig" Wienecke, Patrick "es3tag" Hansen ja Danyyl "headtr1ck" Valitov ovat kaikki penkillä, mikä tarkoittaa, että aktiivisessa kokoonpanossa ovat nyt vain Fredrik "REZ" Sterner ja Alejandro "alex" Masanet.

Siitä, miksi tämä muutos on tehty, NIP toteaa: "Syyskauden alussa olimme arvioineet joukkuetta useista näkökulmista ja tunnistaneet joukkueen yhteenkuuluvuuden ylivoimaisesti tekijäksi, johon oli puututtava eniten. Tämä on tekijä, jota fanit eivät määritelmän mukaan voi havaita, mutta jonka jokainen, joka on koskaan pelannut joukkueurheilua, ymmärtää: kutsu sitä tunnelmaksi, jos haluat. Kun fiilikset ovat huonot, kaikki muu kärsii – menetät joukkueen hallinnan ja jäät rukoilemaan, että joku ponnahtaa pois, peli toisensa jälkeen.

"Mikään määrä harjoituksia, fyysistä harjoittelua, henkistä työtä tai nade-kokoonpanoja ei voi korvata kykyä luottaa siihen, että joukkuetoverisi ovat kanssasi, kun olet tappiolla 10-2 ja häviät pistoolikierroksen, tai että joukkueen johto on tukenasi, jos häviät vielä kolme erää. Ensimmäinen muutoserämme käsitteli tätä tekijää suoraan, ja näimme välittömiä parannuksia."

Tulevaisuuden mukaan NIP kuulostaa lisäämällä: "Muutaman kuukauden kuluttua tuhkasta nousee uusi ninjaryhmä, ja koko tiimi työskentelee selkeällä tarkoituksella, joka valaa meihin toivoa tulevaisuudesta."

Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä