Suomi
Gamereactor
uutiset
DMC Devil May Cry

Ninja Theory hylkää konsolipelit (päivitetty)

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ninja Theory (Enslaved, DMC Devil May Cry) kertoi Helsingissä pidetyssä Slush-tapahtumassa, että he jättävät konsolikehityksen taakseen ja siirtyvät mobiili- ja tablettipuolelle.

Yhtiötä edustanut Tameem Antoniades kertoi, että AAA-pelien malli on pikkuisen rikkinäinen. Alustojen omistajilla on hänen mielestään liian tiukka ote sekä alustasta että sille tapahtuvasta jakelusta, ja julkaisijat hallitsevat markkinointia sekä rahoitusta.

Antoniades näkee Steam Boxin harvinaisena valopilkkuna, koska se on sekä avoin että täysin digitaalinen alusta, joka tulee epäilemättä integroitumaan myös mobiili- ja tablettipuolen kanssa.

Ninja Theoryllä uskotaan, että kannettavat alustat lähestyvät jo nyt nykyisen konsolisukupolven pelejä ja tarjoavat siinä sivussa intuitiivisemmän käyttöliittymän.

Antoniades tiivisti Ninja Theoryn toimintamallin Bruce Leen lausahdukseen, jonka mukaan ei ole tärkeää kuinka vuorovesiä varten taistelee, vaan kuinka niiden mukana osaa virrata.

Päivitys: Ninja Theory kiistää CVG:lle antamassaan lausunnossa, että se olisi kokonaan luopumassa konsoleista. Studio aikoo kehittää sekä mobiililaitteille että konsoleille, mutta uskoo tulevaisuuden olevan ladattavissa peleissä.

DMC Devil May Cry

Aiheeseen liittyviä tekstejä

DMC Devil May CryScore

DMC Devil May Cry

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Toimintapelisarjan uusimmasta viipaleesta ei vastaa Capcom itse, vaan kehitys on sysätty brittiläiselle Ninja Theorylle. Lopputuloksena syntyy länsimainen Devil May Cry, joka on parempi kuin ensimmäiset kuvat antoivat odottaa, mutta klassikoksi pelistä tuskin on.Ladataan seuraavaa sisältöä