Suomi
Gamereactor
uutiset
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Ni no Kuni II saa sekä ilmaisia että maksullisia lisälatauksia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom keräsi Gamereactorilla runsaasti ylistystä, ja arvion voi lukea täältä. Hyvää voi aina olla lisääkin, ja ny on saatu tietää hieman lisää lisäosista.

9. elokuuta saadaan Adventure Pack, joka on ilmainen. Siinä saadaan lisää kerroksia Faraway Forestiin. Niiden selvittäminen antaa lisää asuja Evanille ja hänen retkueelleen. Mukana on kaksi kovempaa pomovastusta: Blackhart ja Zeta. Lisäksi mukana on tarinan läpäisyn jälkeen avautuvia uusia tehtäviä.

Toinen lisälataus saapuu "tänä talvena", ja mukana on uusi pulmallinen luolasto. Toki läpäisystä saa päheitä palkintoja.

Kolmas ja viimeinen lisälataus on tulossa ensi vuoden alussa, ja luvassa "jännittävää uutta sisältöä ja kokonaan uusi tarinallinen laajennus".

Kovinkaan paljoa ei siis vielä tiedetä, mutta toivottavasti lisätietoa saadaan joko Gamescomissa tai Tokyo Game Show'ssa. Ni no Kuni II: Revenant Kingdom on saatavilla PS4:lle ja PC:lle.

Ni no Kuni II: Revenant KingdomNi no Kuni II: Revenant Kingdom
Ni no Kuni II: Revenant KingdomNi no Kuni II: Revenant KingdomNi no Kuni II: Revenant Kingdom
Ni no Kuni II: Revenant KingdomNi no Kuni II: Revenant KingdomNi no Kuni II: Revenant Kingdom
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Ni no Kuni muuntuu anime-elokuvaksi

Ni no Kuni muuntuu anime-elokuvaksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch menestyi osittain siksi niin hyvin, että Studio Ghibli auttoi pelin välivideoiden toteutuksessa. Lopputulosta verrattiin odotetusti...



Ladataan seuraavaa sisältöä