Suomi
Gamereactor
uutiset
Guitar Hero: Metallica

Neversoft sai polttohautajaiset

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kuulimme jo toukokuussa valitettavat uutiset siitä, että Neversoftin väkeä yhdistetään Infinity Wardiin ja Neversoft kuolee studiona. Studion johtajat Joel Jewett ja Scott Pease päättivät samassa yhteydessä jättää pelialan taakseen studioiden sulauduttua yhteen.

Yhdistyminen on nyt selvästi tapahtunut, koska Neversoftin vanhat parrat kokoontuivat pitämään 20-vuotiaana poismenneelle studiolleen läksiäiset polttohautajaisten muodossa.

Twiitatusta kuvasta nähdään kuinka studion ikoninen silmämuna saa tulista kyytiä. Kokoontumisessa jaeltiin myös rankkoja lahjoja.

Neversoft perustettiin vuonna 1994, Activision osti sen 1999 ja sulautti sen Infinity Wardiin 2014. Studio muistetaan etenkin Tony Hawk- ja Guitar Hero -pelisarjoista.

Guitar Hero: Metallica
Guitar Hero: Metallica

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Neversoft sai polttohautajaiset

Neversoft sai polttohautajaiset

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Neversoftin vanhat parrat kokoontuivat pitämään 20-vuotiaana poismenneelle studiolleen läksiäiset polttohautajaisten muodossa.

4
GRTV: Guitar Hero: Metallica

GRTV: Guitar Hero: Metallica

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Gamereactorin oma James Hetfield -näköisolento Thomas Blichfeldt lensi kameramiehen kanssa Los Angelesiin ottamaan selvää metallijätti Metallican nimikkopelistä. Katso video!Ladataan seuraavaa sisältöä