Suomi
Gamereactor
uutiset
The Forest Song

Never Alonen tekijöiden uutuus ammentaa ukrainalaisesta kulttuurista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Colabee Studiosin ovat perustaneet henkilöt, jotka työskentelivät aikaisemmin Never Alone -pelin parissa. Firman vaihtuminen ei kuitenkaan tarkoita muutosta heidän periaatteissaan, sillä uusi peli The Forest Song ammentaa myös inspiraationsa kansankulttuurista. Tällä kertaa tapahtumat sijoittuvat Ukrainan länsiosassa sijaitsevaan massiiviseen metsään. Jututimme luovaa ohjaajaa Dima Veryovkaa juuri julkistetun pelin tiimoilta.

"Tämä kertoo tarinan Polesian alueella elävistä ihmisistä", Veryovka selittää. "Todennäköisesti kovin monet eivät ole kuulleetkaan paikasta, mutta siellä sijaitsee yksi Euraasian mantereen suurimmista metsistä. Ja juuri siellä tapahtui yksi maailman suurimmista katastrofeista - Tšernobyl."

The Forest Songin kehitys on vielä alkutekijöissään, ja Veryovka arvelee sen valmistuvan noin kahden vuoden päästä. He eivät kertoneet vielä tässä vaiheessa edes julkaisualustoja.

Alta voit nähdä trailerin, joka valaisee hieman lisää taustamateriaalia. Sen alla on puolestaan Veryovkan haastattelu kokonaisuudessaan.

HQ
HQ
The Forest Song

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä