Suomi
Gamereactor
uutiset

Netflix yli kaksinkertaistaa odotukset salasanan jakamisen rajoittamisen jälkeen

Suositulla suoratoistopalvelulla on nyt 238,3 miljoonaa tilaajaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tiedämme, etteivät kaikki ole olleet iloisia Netflixin päätöksestä rajoittaa salasanan jakamista useilla markkinoilla, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että tämä näyttää tuottaneen sellaisen tuloksen, jota Netflix oli toivonut, ja luultavasti enemmän.

Heidän viimeisimmän talousraporttinsa mukaan Deadline raportoi, että yritys on yli kaksinkertaistanut odotukset ja saanut viimeisellä vuosineljänneksellä (huhti-kesäkuu) 5,9 miljoonaa maailmanlaajuista tilaajaa, mikä tarkoittaa, että tilaajia on nyt yhteensä 238,3 miljoonaa. Tätä voidaan verrata viime vuoden samaan neljännekseen, jolloin he menettivät lähes miljoona tilaajaa, mikä johti suureen markkina-arvon pudotukseen.

Netflix kommentoi osakkeenomistajilleen näin:

"Nyt kun olemme ottaneet käyttöön maksullisen jakamisen laajalla rintamalla, olemme lisänneet luottamusta taloudellisiin näkymiimme. Odotamme tulojen kasvun kiihtyvän vuoden 2023 toisella puoliskolla kaupallistamisen kasvaessa."

Ennen kuin Netflix lopetti salasanan jakamisen, puhuttiin paljon siitä, että ihmiset peruuttaisivat tilinsä protestina, mutta näyttää siltä, ​​​​että asiat lähtivät etenemään täysin päinvastaiseen suuntaan ja se johti suurempaan käyttäjämäärään kuin Netflix tai analyytikot odottivat.

Netflix yli kaksinkertaistaa odotukset salasanan jakamisen rajoittamisen jälkeen


Ladataan seuraavaa sisältöä