Suomi
Gamereactor
artikkelit

Netflix: tällaista kannattaa katsoa helmikuussa 2023

Helmikuussakin on hyvää katsottavaa tarjolla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Helmikuu koittaa, ja Netflix on tietenkin varautunut siihen uudella kattauksella viihdettä. Mitään kovin vahvaa ja torvella toitotettavaa kamaa ei ole tulossa, mutta siitä huolimatta yhtä jos toistakin mielenkiintoista ja uutta.

HQ

TV-sarjat

Lego Friends: Heartlake Stories (Limited Series) - 1. helmikuuta

Gunther's Millions (Limited Series ) - 1. helmikuuta

Tämä on mainos:

400 miljoonan dollarin koira: viimeisen 30 vuoden ajan koiran rikkaudet ovat karttuneet, ja niistä on tehty massiivinen imperiumi kahdella mantereella. Mukana on luksusluokan kartanoita, upea seurapiiri ja jopa popyhtye. Mutta aina voi kaivaa syvemmälle, kuten jokainen koiranpentu tietää.

Netflix: tällaista kannattaa katsoa helmikuussa 2023

Make My Day, 1. kausi - 2. helmikuuta

Tämä on mainos:

The Exchange, 1. kausi - 9. helmikuuta

Love to Hate You, 1. kausi - 10. helmikuuta

Dearest, 1. kausi - 16. helmikuuta

Netflix: tällaista kannattaa katsoa helmikuussa 2023

Murdaugh Murders: A Southern Scandal (Season 1) - 22. helmikuuta

Murdaugh oli yksi Etelä-Carolinan merkittävimpiä sukuja, mutta humalaisen teini-ikäisen Mallory Beachin kuolema veneilyonnettomuudessa sai vyyhdin aukeamaan. Sitten veneen oletettu ohjaaja Paul Murdaugh löydetään murhattuna äitinsä Maggien kanssa, jolloin vuosisadan mittainen korruptio, valtapeli ja peittely-yritykset alkavat paljastua.

HQ

Formula 1: Drive to Survive, 5. kausi - 24. helmikuuta

Formula 1: Drive to Survive tekee paluun 24. helmikuuta. Viides kausi vie katsojat kulissien taakse katsomaan, miten kuskit ja taustatiimit valmistautuvat kisaamaan voitosta. Kaudesta on tulossa dramaattinen.

Elokuvat

Come Play - 1. helmikuuta

Tulokas Azhy Robertson on Oliver, joka yksinäisenä poikana tuntee olevansa erilainen kuin muut. Ystävän kaipuu on kova, ja sitä tavoitellaan älypuhelimella ja tabletilla. Mystinen olio käyttää Oliverin laitteita häntä itseään vastaan päästäkseen tähän meidän maailmaamme. On siis Oliverin vanhempien (Gillian Jacobs ja John Gallagher Jr.) ryhdyttävä taistoon ruudun toisella puolella olevaa hirviötä vastaan.

Netflix: tällaista kannattaa katsoa helmikuussa 2023

Bill Russell: Legend - 8. helmikuuta

Your Place or Mine - 10. helmikuuta

Debbie ja Peter ovat parhaat ystävät, ja samalla toistensa vastakohtia. Debbie haluaa rutiineja poikansa kanssa Los Angelesissa, kun taas Peter pyrkii muutokseen New Yorkissa. Kun sitten he vaihtavat taloja viikoksi selviää, että he kumpikin tarvitsevat ehkä jotain muuta kuin ovat luulleet tarvitsevansa.

Unlocked - 17. helmikuuta

Netflix: tällaista kannattaa katsoa helmikuussa 2023

Peter Rabbit 2: The Runaway - 19. helmikuuta

The Strays - 22. helmikuuta

Niin täydellinen elämä on niin täydellinen valhe. Ylempään keskiluokkaan kuuluvan naisen täydelliseksi muovattu elämä muuttuu, kun kaupunkiin ilmaantuu kaksi epämääräistä hiipparia.

HQ

We Have a Ghost - 24. helmikuutaLadataan seuraavaa sisältöä