Suomi
Gamereactor
uutiset
Shadow and Bone

Netflix on perunut Shadow and Bonen ja Agent Elvisin

Suoratoistopalvelu on vetänyt useista projekteistaan piuhat irti jälleen kerran.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Netflixistä on todellakin tullut synonyymi projektien hyväksymiselle ja niiden peruuttamiselle ensimmäisen katsauksen jälkeen, ja tämän päivän uutiset vain vahvistavat tämän uskomuksen. Deadline raportoi, että Hollywoodin lakkojen vaikutusten seurauksena suoratoistopalvelu on päättänyt perua viisi sarjaa. Näiden joukossa on myös yksi isomman kokoluokan projekti.

Tarkemmin sanottuna Shadow and Bone, Agent Elvis, Glamorous, Farzar ja Captain Fall peruuntuvat ja niille ei tule enää lisää kausia ainakaan Netflixissä.

Joukon suuri nimi on tietysti Shadow and Bone. Se erottuu yhtenä Netflixin viime aikojen suurimmista projekteista, jonka monet luulivat olevan pian matkalla kohti kolmatta kauttaan. Sanotaan, että suorituskyky vs. kustannukset vaikuttivat päätökseen peruuttaa monet näistä projekteista, vaikka siihen vaikutti myös muita tekijöitä.

On sanottava, että viime aikoina Netflix on ollut hieman uudistuneemmalla otteella liikkeellä, sillä One Piece, Castlevania: Nocturne, The Night Agent, Fubar ja monet muut ovat saamassa jatkoa retkelleen. Mutta kuten Shadow and Bone todistaa, tämä ei välttämättä tarkoita, että ne olisivat siitä huolimatta turvassa.

Shadow and Bone

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä