Suomi
Gamereactor
artikkelit

Netflix: mitä katsella joulukuussa 2022

Mitä katsella Netflixistä joulun aikana? Gamereactor auttaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Joulu on sellaista aikaa, että sopii nostaa jalat ylös, nauttia lämpimiä juomia ja katsella kaikenlaisia elokuvia ja TV-sarjoja joko yksin tai perheen parissa. Mutta mitä katsella vuonna 2022? Jos on Netflix tilattuna, Gamereactor auttaa valitsemaan elokuvia ja TV-sarjoja katsomisen alle.

HQ

TV-sarjat

Dead End - 1. joulukuuta

CAT - 9. joulukuuta

Tämä on mainos:

Glitter - 14. joulukuuta
Vuonna 1976 Puolan Sopotissa kolme määrätietoista naista sukkuloi sosiaalisten ja poliittisten muutosten kourissa etsiessään itsenäisyyttä, taloudellista vapautta ja rakkautta.

Netflix: mitä katsella joulukuussa 2022

Alice in Borderland, 2. kausi - 22. joulukuuta
Pelit ovat tappavampia, ja maailma villimpi ja julmempi. Mutta selviytyykö Arisu koskaan takaisin oikeaan maailmaan, ja onko se kaikkien uhrauksien arvoista?

Tämä on mainos:
Netflix: mitä katsella joulukuussa 2022

The Witcher: Blood Origin - 25. joulukuuta
Yli 1000 vuotta ennen sen tutumman The Witcherin tarinaa seitsemän henkipattoa haltiaa yhdistävät voimansa pysäyttääkseen pahan voiman.

Time Hustler - 25. joulukuuta

Treason - 26. joulukuuta

Netflix: mitä katsella joulukuussa 2022

My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy - TBA
David Letterman matkustaa Ukrainan Kiovaan keskustelemaan syvällisesti presidentti Volodymyr Zelenskyyn kanssa. Odotettavissa on varsin poikkeuksellinen haastattelu.

Elokuvat

HQ

Troll - 1. joulukuuta
Räjähdys herättää vuoren uumenista norjalaisen peikon, ja viranomaiset nimittävät pelottoman paleontologin estämään täystuhon.

Scrooge: A Christmas Carol - 2. joulukuuta
Kylmänä jouluaattona itsekäs Ebenezer Scrooge joutuu kohtaamaan menneisyytensä, ja muuttamaan tulevaisuutensa, ennen kuin aika loppuu.

Warriors of Future - 2. joulukuuta

HQ

Guillermo del Toro's Pinocchio - 9. joulukuuta
Oscar-voittaja Guillermo del Toro kertoo oman versionsa klassisesta tarinasta, jossa puunukke herää eloon musikaalin ja stop motion -animaation keinoin.

I Believe in Santa - 14. joulukuuta

A Not So Merry Christmas - 20. joulukuuta

Netflix: mitä katsella joulukuussa 2022

Glass Onion: A Knives Out Mystery - 23. joulukuuta
Jatko-osa Rian Johnsonin Knives Out -rainalle, jossa etsivä Benoit Blanc matkustaa Kreikkaan ratkomaan mysteeriä, jossa on epäilyksen alla joukko uusia henkilöhahmoja.Ladataan seuraavaa sisältöä