Suomi
Gamereactor
arviot
Nerf N-Strike

Nerf N-Strike

Nerf N-Strike on valopistoolipeli, jonka päätarkoituksena on todennäköisesti myydä mahdollisimman paljon pelin nimikkoaseita. Pelissä ammutaan erilaisilla tussareilla vaahtomuoviammuksia robotteja, kuulia ja laatikoita kohti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Pelin juoni ei ole kovin kummoinen. Pelaaja on pikkupoika, joka käy kavereidensa kanssa peliluolassa pelaamassa kolikkopeliräiskintöjä. Eräänä iltana BOB-robotti värvää pelaajan N-Strike-iskuryhmään, joka testaa huippusalaisia Nerf-aseita.

HQ

Pelaajaa vastaan asettuu N-Strike-ryhmän neljä jäsentä, jotka täytyy päihittää ollakseen kukkulan kunkku. Jokaisesta vastustajasta näytetään lyhyt esittelyvideo, jonka jälkeen pelaajan täytyy saada erilaisissa haasteissa paremmat pisteet kuin kilpailija. Jostain selittämättömästä syystä kilpailijat haukkuvat pelaajaa joka välissä (vieläpä uskomattoman kehnosti ääninäyteltynä), vaikka pelaaja olisi jo saanut kerättyä enemmän pisteitä kuin vastus.

Haasteet vaihtelevat tarkkuusammunnasta robottien tuhoamiseen ja kuulien tönimiseen maaliporteista läpi. Jokaiseen haasteeseen on tarjolla erilaisia asevaihtoehtoja, ja selvittämällä haasteen tietyllä aseella saa sen käyttöön muihinkin haasteisiin. Osa tussareista on suurimmassa osassa haasteita täysin turhia, ja parhaiten pärjää sarjatulipyssyillä.

Osa haasteista vaatii värien tarkkaa tunnistamista, mikä aiheutti minulle osittaisen punavihervärisokeuteni takia ongelmia. Muilta osin peli on luvattoman helppo lukuunottamatta aivan viimeistä tehtävää, joka osoittautui tuskaisen hankalaksi.

Nerf N-Striken paras ominaisuus on sen mukana tuleva Switch Shot EX-3 -pyssy, joka toimii sekä Wii-ohjaimen asekuorena että Nerf-pyssynä. Mikäli sotaleikkejä tulee kavereiden kanssa leikittyä enemmänkin ja valopistoolipelit kiinnostavat yleisesti, saa Nerf N-Striken mukana molempiin puuhiin pätevän apuvälineen. Itse pelissä ei ole juuri kehumista.

Tämä on mainos:
Nerf N-Strike
Nerf N-Strike
Nerf N-Strike
Nerf N-Strike
Tämä on mainos:
Nerf N-Strike
Nerf N-Strike
04 Gamereactor Suomi
4 / 10
+
Pelin mukana tuleva Nerf-pyssy, kattava asevalikoima
-
Liian helppo tai vaikea, lyhyt, värintunnistustehtävät, luvattoman surkea ääninäyttely
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Nerf N-StrikeScore

Nerf N-Strike

ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

Nerf N-Strike on valopistoolipeli, jonka päätarkoituksena on todennäköisesti myydä mahdollisimman paljon pelin nimikkoaseita. Pelissä ammutaan erilaisilla tussareilla vaahtomuoviammuksia robotteja, kuulia ja laatikoita kohti.Ladataan seuraavaa sisältöä