Suomi
Gamereactor
uutiset
Uncharted 3: Drake's Deception

Neil Druckmann kommentoi Uncharted-leffaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Naughty Dogin luova johtaja Neil Druckmann osallistui Dice Summitissa keskusteluun, jossa häneltä kysyttiin muun muassa suhtautumisestaan tulevaan Uncharted-elokuvaan. Druckmannin vastausten perusteella elokuvalla on viimein mahdollisuudet onnistua. Tietyt yksityiskohdat herättävät silti ristiriitaisia tuntemuksia.

Ohjaajan osalta kaikki näyttää hyvältä. Druckmann on keskustellut ohjaaja Shawn Levyn (Stranger Things, Night at the Museum) kanssa ja kertoo hänen ymmärtävänsä, mistä sarjassa on kyse. Hän on kuitenkin varauksellisempi mitä tulee elokuvan hahmoihin. Hämähäkkimies-tähti Tom Holland näyttelee elokuvassa nuorta Nathan Drakea.

"Minulle, Naughty Dogille ja monille faneille Nolan North on Nathan Drake. Ashley Johnson on Ellie. Troy Baker on Joel. Olisi erittäin hämmentävää nähdä joku muu tuossa roolissa."

Naughty Dogin suhtautuminen elokuvasovituksiin on muuttunut ajan myötä. Ensin studio oli innoissaan siitä, että leffamaailma kiinnostui Unchartedista. Ennen pitkää ajatus kääntyi kuitenkin suoraa adaptaatiota vastaan.

Druckmann itse osallistui The Last of Us -elokuvan käsikirjoitukseen, mutta ei kannata enää sen toteuttamista, koska elokuvasta olisi tullut suora sovitus pelistä.

Uncharted-elokuvakin kiersi vuositolkulla kehityshelvetissä. Lopulta käsiksessä päädyttiin epäsuoraan sovitukseen, joka näyttäisi tekevän leffasta prologin pelisarjalle. Tarkemmat tiedot juonesta ja julkaisusta ovat kuitenkin hämärän peitossa.

Uncharted 3: Drake's Deception

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Amy Hennig saa BAFTAn ensi kuussa

Amy Hennig saa BAFTAn ensi kuussa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Brittien Oscarit eli The British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) antaa erikoispalkinnon Naughty Dogista tunnetulle Amy Hennigille ensi kuussa tunnustuksena...Ladataan seuraavaa sisältöä