Suomi
Gamereactor
uutiset
Need for Speed

Need for Speed kurvaa PC:lle vasta ensi vuonna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uusimman Need for Speedin piti kurvata marraskuussa Xbox Onen ja Playstation 4:n lisäksi myös tietokoneelle, mutta valitettavasti viimeksi mainitun version julkaisua joudutaan lykkäämään. Kehittäjä Ghost Games ilmoitti blogissaan, että PC:llä baanalle pääsee vasta vuoden 2016 keväällä.

Ghost Games siirtää PC-version julkaisua, koska he haluavat mahdollistaa sen pyörivän ilman minkäänlaisia rajoituksia ruudunpäivityksessä. Tämä on ollut heidän faniensa ykköstoiveita ja yhtiö haluaa vastata haasteeseen.

PS4:lle ja Xbox Onelle on luvassa päivityksiä marraskuisen julkaisun jälkeen ja kaikki julkaistu lisäsisältö avautuu PC:lle heti pelin julkaisussa ensi keväänä.

Need for Speed

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Need for SpeedScore

Need for Speed

ARVIO. Kirjoittaja Kristian Kask

Ghost Games haluaa luoda uuden aloitusosan noin 20 vuoden ikäiselle Need for Speed -sarjalle. Mutta ovatko he onnistuneet kunnianhimoisessa tavoitteessaan?

0
Need for Speed ja Unravel ilmaiseksi

Need for Speed ja Unravel ilmaiseksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

EA Accessin (Xbox One) ja Origin Accessin (PC) käyttäjien kaksi uutta ilmaispeliä ovat viime vuoden marraskuussa julkaistu Need for Speed, ja se toinen on kuluvan vuoden...Ladataan seuraavaa sisältöä