Suomi
Gamereactor
uutiset

Näyttelijä Voldemort puolustaa J.K. Rowlingia sanallisen kiusaamisen jälkeen

Ralph Fiennes kertoi aiheesta mielipiteensä hiljattain annetussa haastattelussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Harry Potter -kirjailija J.K. Rowling on pitkään ollut valokeilassa puhuttuaan transsukupuolisista ihmisistä ja siitä, mitä tarkoittaa olla nainen, suututtaen käytännössä koko Internetin kommenteillaan. Tämä on johtanut siihen, että Rowling on saanut kestää sanallisia hyökkäyksiä, mikä on puolestaan saanut Voldemortin reagoimaan. Puhumme tietysti Ralph Fiennesistä, joka on puolustanut kirjoittajaa The New York Times Magazine -lehden haastattelussa ja kutsunut sanallista pahoinpitelyä "iljettäväksi" ja "kauhistuttavaksi":

"Tarkoitan, että ymmärrän näkökulman, jonka mukaan joku saattaa olla vihainen siitä, mitä hän sanoo naisista. Mutta hän ei ole mikään säädytön tai äärioikeistofasisti. Kyseessä on vain nainen, joka sanoo: 'Olen nainen ja tunnen olevani nainen ja haluan pystyä sanomaan, että olen nainen. Ja ymmärrän, mihin hän pyrkii, vaikka en ole nainen."

"J.K. Rowling on kirjoittanut nämä upeat kirjat voimaantumisesta, pienten lasten löytämisestä ihmisinä. Se kertoo siitä, kuinka sinusta tulee parempi, vahvempi ja moraalisesti keskittyvämpi ihminen."

On spekuloitu, että Rowlingin poissaololla HBO Max -erikoissarjasta Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts saattoi olla jotain tekemistä kiistan kanssa, mutta Rowling on sittemmin huomauttanut, että sillä on enemmän tekemistä sen kanssa, että kyse oli elokuvista, joita juhlittiin ohjelmassa itse kirjojen sijaan. Onko Voldemortilla järkeä ajatuksissaan, mitä mieltä olet?

Näyttelijä Voldemort puolustaa J.K. Rowlingia sanallisen kiusaamisen jälkeen

Kiitokset: The Hollywood Reporter.



Ladataan seuraavaa sisältöä