Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
Navy Seals vs. Zombies

Navy Seals vs. Zombies

Ei edes kunnolla kalma

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Huono elokuvakin voi olla jollain tavalla arvokas. Filmi voi olla halvalla tehty, mutta siitä näkyy tekijöidensä palo aihetta tai genreä kohtaan. Erikoistehosteissa ei ole välttämättä 100 miljoonan dollarin CGI-budjettia, mutta tukkukaupalla oivallusta kengännauhabudjetin käyttämiseksi mahdollisimman tehokkaasti. Navy Seals vs. Zombiesissa ei ole mitään tästä.

HQ

Aiemmin muun muassa Looperissa ja Need for Speedissä stunttimiehenä toimineen Stanton Barretin esikoisohjauksessa yhdysvaltain Navy Seals -erikoisryhmä lähetetään epäkuolleiden riivaamaan New Orleansiin varmistamaan tärkeiden VIP-henkilöiden selviytyminen. Tästä alkaa epäloogisuuksien ja idioottimaisten juonenkäänteiden romuralli kohti latteaa loppuaan. Pääosaa esittävän Ed Quinnin johdolla hajuton ja mauton partaukkojen poikapartio tappelee tietään rumien lavasteiden ja erikoistehosteiden läpi. Eri hahmojen persoonallisuus ruumiillistui heidän käyttämiinsä aseisiin ja inhimillisyyttä näistä pahvikuvista on turha hakea.

Edes zombeihin ei ole jaksettu panostaa ja suomalaiselta zombi-walkilta löytyykin paremmin maskeerattuja laahustajia kuin tästä elokuvasta. Zombielokuvien kliseitä ei sen koommin hyödynnetä tehokkaasti kuin yritetä uudistaakaan, joten katsoja matelee korppujen kanssa samanlaisessa katatonisessa tilassa alkuteksteistä loppuun asti.

Otin elokuvan arvioitavaksi sillä toiveella, että se jaksaisi viihdyttää kestonsa ajan edes huonoudessaan. Muutamaa aidosti pönttöä hetkeä lukuun ottamatta se kuitenkin epäonnistuu näinkin helppoon maaliin osumisessa, sillä sekä esiintyjät että käsikirjoitus piehtaroivat pyhässä keskinkertaisuudessaan laiskasti toteutetuista taistelukohtauksista aina yhdentekevään sotilasmahtailudialogiin asti.

Navy Seals vs. Zombies -elokuvaa katsoessa kävi monta kertaa mielessä, miksi tällaisia elokuvia tehdään. Kyseisen rainan kohdalla kysymykseen ei ole vieläkään löydetty vastausta.

Tämä on mainos:
Navy Seals vs. Zombies
02 Gamereactor Suomi
2 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä