Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Nämä neljä joukkuetta osallistuvat Overwatch League Summer Showdowniin

Pudotuspelien jälkeen kaksi joukkuetta lännestä ja kaksi joukkuetta idästä ovat nyt selvillä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pudotuspelit Overwatch League Summer Showdownissa ovat päättyneet, mikä tarkoittaa sitä, että neljä Havaijille seuraavaa vaihetta varten matkustavaa joukkuetta on nyt selvillä.

Toiseksi viimeinen tapahtuma kaudella ennen loppufinaaleja pelataan tulevana viikonloppuna. Ensimmäinen ottelu pelataan 16. heinäkuuta Shanghai Dragonsin ja Atlanta Reignin välillä kello 16:00 Suomen aikaa. Dallas Fuel puolestaan kohtaa Chengdu Huntersin tämän jälkeen ja finaalit nähdään 17. heinäkuuta aamulla Euroopan aikoja.

Voit katsoa ottelut täältä.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä