Suomi
Gamereactor
uutiset
Mario Kart 8

Näin Mario Kart 8:n lisäosan turnaukset voitetaan tyylikkäästi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mietitkö miten voit saavuttaa kultamitalin Mario Kart 8:n uusissa 150 kuution kisoissa? Toimittajamme nappasivat ensimmäisen sijan sekä Egg Cupissa että Triforce Cupissa, ja tallensivat molemmista ajosuoritukset.

Ensimmäisessä videossa kuskina on uusi Tanooki Mario, joka huristelee menemään B-Dasherilla. Ratoina ovat GCN Yoshi Circuit, Excitebike Arena, Dragon Driftway ja F-Zero's Mute City.

Toisessa pätkässä ratin taakse istahtaa Link, jolla on ajokkina F-Zerosta tuttu Blue Falcon. Tällä kertaa pärrätään Wii Wario's Gold Mine, SNES Rainbow Road, Ice Ice Outpost ja Hyrule Circuit radoilla.

Mario Kart 8:n ensimmäinen lisäosapaketti on nyt saatavilla, ja se sisältää kahdeksan uutta rataa, kolme uutta hahmoa ja neljä uutta autoa. Toukokuussa julkaistaan toinen yhtä suuri lisäosa. Hintaa lisureilla on erikseen ostettuna kahdeksan euroa per kappale, tosin ne molemmat saa omakseen myös 12 euron yhteishintaan.

HQ
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Mario Kart 8Score

Mario Kart 8

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Vaikka Wii U:n alkutaival ei ole ollut aivan odotetunlainen, Mario Kart 8 on juuri niin laadukas tuote kuin odottaa saattaa.Ladataan seuraavaa sisältöä