Suomi
Gamereactor
lifestyle
John Wick: Chapter 4

Näin John Wick saa kunnon

Baba Yaga saattaa olla vanhenemassa, mutta hänen harjoituksensa tyrmäisi nuorukaisen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jokainen, joka on nähnyt John Wick: Chapter 4:n lisäksi minkä tahansa franchising-elokuvan, epäilemättä ihmettelee, millaista koulutusta Keanu Reeves käy läpi voidakseen suorittaa niin massiivisen joukon vaativia taistelujaksoja. No, onneksi Reevesin valmentaja Patrick Murphy on äskettäin istunut GQ: n kanssa puhumaan juuri tästä prosessista ja siitä, kuinka hän saa Reevesin kuntoon roolia varten.

Meille kerrotaan, että harjoitus pyörii suurelta osin kaapeli- ja bändivastustoiminnan ja nollan raskaan nostoistunnon ympärillä, koska tavoitteena ei koskaan ollut rakentaa lihasmassaa, vaan vaikuttaa Reevesin asentoon, linjaukseen ja vakauttamiseen, jotta hän voisi suorittaa niin vaativan kuvausaikataulun 50 -vuotiaana.

Tämän lisäksi John Wick -muotoon pääseminen vaatii myös nykyaikaisia elvytystoimia, mikä tarkoittaa kryoterapiaa ja jääkylpyjä, sekä ruokavaliota, joka koostuu kokonaisista elintarvikkeista, joita tuetaan palautuslisillä, jotta näyttelijä pysyy taistelukunnossa.

Mutta tietysti tämä koulutustaso vaatii johdonmukaisuutta ja vahvaa henkistä asennetta, ja Murphy totesi, että Reeves harjoitteli päivittäin (jopa viikonloppuisin) stunt-harjoittelun jälkeen ja että hän on "vertaansa vailla, kun on kyse keskittymisestä ja ponnisteluista fyysiseen rooliin".

Tämä on mainos:

Jos etsit jotain, joka saa sinut kuntoon toistaiseksi, tutustu Murphyn harjoitukseen GQ: n kautta.

John Wick: Chapter 4

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä