Suomi
Gamereactor
uutiset
Shadow Complex

Nähdäänkö Shadow Complex pian myös PC:llä?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuonna 2009 Xbox 360:n omistajat saivat nauttia mielenkiintoisesta seikkailupelistä nimeltään Shadow Complex. Kyseessä on niin kutsuttu metroidvania, eli se on sivulta kuvattu seikkailupeli, jossa ympäristön tutkiminen näyttelee suurta roolia. Nyt näyttää siltä, että peli olisi saapumassa myös PC:lle ja vieläpä remasteroituna versiona. Eurooppalainen pelien ikärajoja ja sisältöä valvova PEGI on näet listannut sen sivuillaan nimellä Shadow Complex Remastered. Asiasta ei ole kuitenkaan annettu vielä virallista tiedotetta.

Mikäli kaipaat tujauksen nostalgiaa, voit vaikkapa katsoa alkuperäisen Shadow Complexin debyyttitrailerin tai käväistä lukemassa siitä kirjoitetun arvion.

HQ
Shadow Complex

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Shadow ComplexScore

Shadow Complex

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Tasohyppelyä ja vapaata seikkailua yhdistelevät metroidvaniat ovat nykyisin jo täysin oma alagenrensä tasohyppelyiden joukossa. Genren alle sujahtavat pelit ovat pääsääntöisesti olleet laadukkaita teoksia, joten jokainen uusi metroidvania on asiasta tietävien keskuudessa aina iso tapaus. Niin myös genren tuorein tuttavuus, Shadow Complex.Ladataan seuraavaa sisältöä