Suomi
Gamereactor
laitearviot

MSI Trident 3 Glacier White Limited Edition

Konsolin voi ostaa valkoisena, joten miksei myös PC:tä?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

MSI Trident 3 Glacier White Limited Edition tulee lempinimellä Arctic juurikin siksi, että masiina on valkoinen. Muuten kaikki on modernilla mallilla kunnossa. Jos unohdetaan RTX-grafiikkakortit niin tämä laite pystyy pyörittämään melkein kaikkia pelejä tasolla 1080p. RGB-valaistus pysyy hyvällä tasolla, ja masiina mahtuu hyvin pöydällä olemaan.

HQ
MSI Trident 3

Testattu kokonaisuus oli Intel i7-8700 CPU, 16GB DDR4 RAM, GTX1070, kuori kooltaan alle 5 litraa, ja jäähdytyksen hoitaa MSI:n oma Silent Storming Cooling 2. Kyseessä on hienompi nimi vesijäähdytykselle. Koska kaikki komponentit ovat MSI:n omia, on toiminta huomattavan nopeaa. GTX1070 Aero ITX mahdollistaa jollain tasolla 4K-pelaamisen, mutta ainakaan VR ei ole ongelma.

Mukana on 256GB M.2 SSD ja 2TB SATA-kovalevy. M.2-levy olisi saanut olla hieman isompi varsinkin, kun hintaa on kaikkiaan yli 2200 euroa. Kuoressa ei ole juurikaan tilaa, joten laajentaminen tuskin onnistuu, mutta onneksi päivittäminen käy tietenkin päinsä. Ulkoinen virtalähde on myös tosiasia.

MSI Trident 3
Tämä on mainos:

Jäähdytys on tehty siten, että masiina voi olla joko pystyssä tai makuulla kuten modernit konsolitkin. Muotoilu on elegantti ja toimiva. Yksi syy on se, että virtalähde on ulkoistettu, joka vapauttaa kuoren sisältä paljon tilaa.

Kytkentöjä on odotetusti: Gigabit Ethernet, 3x USB 3.0, 4x USB 2.0 ja 1x USB C 3.1. Lisäksi on kaksi HDMI 2.0b -paikkaa, joista yksi on omistettu VR Linkille, ja tietenkin myös 2x Display Port 1.4. Bonuksena ovat paikat kuulokkeille ja mikrofonille.

Painoa on kaikkiaan 3 kiloa, mutta on muistettava se ulkoinen virtalähde, joka on noin kolmannes koko kuoren koosta.

MSI Trident 3
Tämä on mainos:

Metelitaso on siedettävä, ja matalampitasoinen kuin mitä saattaisi odottaa. Tietokone on ilmeisesti suunniteltu käyttäjälle, joka ei heti aio ryhtyä konettaan päivittämään.

Useissa uusissa peleissä suorituskyky nousi ainakin tasolle +100 FPS, ja usein +120 FPS. Assassin's Creed Origins rullasi lukemissa 1080p ja 60 FPS "Very High" -asetuksilla, ja sama päti Total War: Warhammer II -peliin.

GPU:n lämpötila nousi kuormituksella lukemaan 75 astetta, ja CPU pääsi lukuihin 98 astetta. Keskimäärin CPU on lukemissa 55 astetta ja GPU 42 astetta.

MSI Trident 3

Metelitaso on vähän yli 40 dB, mutta ääni tuntuu matalammalta matalamman taajuuden ansiosta. Muutaman metrin päästä kuunneltuna ei ääntä edes kuule.

Laitteen vetoavuus on sen pienessä koossa, siedettävässä suorituskyvyssä ja valkeassa värissä.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä