Suomi
Gamereactor
uutiset
Medal of Honor

MOH-arviot heijastuivat pörssiin

Osakkeenomistajat säikähtivät eilisiä arvioita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Odotettua heikommat arviot EA:n uudelle Medal of Honorille heijastuivat välittömästi pörssiin. EA:n kurssi putosi arvostelujen jälkeen kuudella prosentilla Yhdysvalloissa. Kurssi oli noussut viime viikkojen aikana 15% sotapelin ennakkokysynnän johdosta.

Metacriticissä Medal of Honorin keskiarvio on tällä hetkellä 74 pistettä sadasta. Arvosanat ovat vaihdelleet kiitettävästä kohtalaiseen. Gamereactorin arviossa peli sai 6/10 ja 7/10.

Activisionin kilpaileva Call of Duty: Modern Warfare 2 ja EA:n oma Battlefield: Bad Company 2 ovat saaneet keskiarvokseen 94 ja 88 pistettä.

EA pysyy edelleen luottavaisena Medal of Honoriin. Pelin ennakkotilaukset ovat käyneet kuumempina kuin aiemmilla osilla.

"Se on huomattava saavutus ottaen huomioon, että sarja on viettänyt hiljaiseloa vuosia", EA sanoi LA Timesille. "Tämä on vasta alkua. Medal of Honor on osa EA:n laajempaa strategiaa päästä osingoille räiskintäkategoriasta."

Afganistanin sotaan sijoittava Medal of Honor julkaistaan huomenna.

Medal of Honor

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Medal of HonorScore

Medal of Honor

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

EA:n ja DICE:n yhteistyöprojekti yrittää palauttaa legendaarisen Medal of Honor -sarjan vanhaan loistoonsa modernisoimalla sodankäynnin.



Ladataan seuraavaa sisältöä