LIVE
HQ
logo hd live | Anger Foot
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Grid 2

   Modituki tulossa Grid 2:n PC-versioon

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Codemasters on ilmoittanut lisäävänsä virallisen joskin rajallisen modituen Grid 2:n PC-versioon. Toistaiseksi pelin tiedostot on suojattu niin, että niiden modaaminen estää pelin tallentamisen, mutta tulevassa Community Patchissä tästä rajoituksesta luovutaan.

   Modituki mahdollistaa käytännössä yksinpelissä etenemisen esimerkiksi omia muokattuja autoja ja efektejä käyttäen. Modattua peliä ei edelleenkään voi viedä nettipeleihin, mutta Codemasters sanoo kuuntelevansa muutoksesta saatavaa palautetta ja etenevänsä sen mukaan.

   Community Patch sisältää paljon muutakin. Se muun muassa tarjoaa uudet Hardcore-playlistit, nostaa tasokattoa 99:ään, palkitsee enemmän puhtaasta ajamisesta ja korjaa erinäisiä bugeja. Moditukea lukuun ottamatta kaikki parannukset tulevat myös konsoleille. Julkaisuaikaa päivityksellä ei vielä ole, mutta se todennäköisesti valmistuu lähiviikkoina.

   Myöhemmin luvassa on myös paluun tekevä Demolition Derby -moodi, joka julkaistaan kaikkiin versioihin maksutta.

   Grid 2

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   Grid 2Score

   Grid 2

   ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

   Race Driver: Gridin jatko-osaa on saatu odottaa viitisen vuotta, ja lopputulos on kuin yhteenveto kaikesta, mitä Codemasters on tässä sukupolvessa tehnyt ja oppinut.

   Modituki tulossa Grid 2:n PC-versioon

   Modituki tulossa Grid 2:n PC-versioon

   UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

   Modituki mahdollistaa yksinpelissä etenemisen esimerkiksi omia muokattuja autoja ja efektejä käyttäen. Tähän asti modattua peliä ei ole voinut tallentaa.

   Uudet menopelit driftasivat Grid 2:een

   Uudet menopelit driftasivat Grid 2:een

   UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

   Grid 2:een on nyt ilmestynyt uusi Drift Pack kaikille kolmelle alustalle. Codemasters myös muistuttaa, että RaceNet-oheisohjelman saa ilmaiseksi iTunesista.

   Grid 2 jatkaa Britannian pelilistan kärkipaikalla

   Grid 2 jatkaa Britannian pelilistan kärkipaikalla

   UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

   Grid 2 posottelee letkan kärjessä Britannian pelilistalla myös viikolla 23. Toista viikkoa ykköspaikkaa hallitseva kaahaus pitää vielä roimaa johtoa kakkosena palloilevaan FIFA 13:een, jota seuraa tuoreeltaan ilmestynyt Remember Me.   Ladataan seuraavaa sisältöä