Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Modern Warfare 2

Modern Warfare 2 korjataan

"Pelikelvoton" PS3-versio saa päivityksen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Infinity Ward aikoo korjata Call of Duty: Modern Warfare 2:n tietoturvaongelmat PlayStation 3:lla. Studion tiedottaja Rob Bowling sanoo pelin foorumeilla, että korjaus pyritään toteuttamaan niin pian kuin mahdollista. Studio on jo löytänyt potentiaalisia ratkaisuja ongelmiin.

Modern Warfare 2 on kärsinyt rajusti PlayStation 3:n suojausten murtumisesta. Hakkerit ja huijarit ovat muuttaneet nettipelin "pelikelvottomaksi" ja voivat manipuloida muiden pelaajien saavutuksia, eräs Gamereactorin lukija kertoo kokemuksistaan.

Bowlingin mukaan Infinity Wardin tärkeimpinä tavoitteina on ensinnäkin estää hakkereita vaikuttamasta tavallisten pelaajien kokemukseen ja toisekseen korjata tilanne niiden pelaajien osalta, joiden peli on jo tärvelty.

"Haluan kaikkien tietävän, että vaikka minkä tahansa päivityksen tekeminen vie aikaa, pyrimme tekemään prosessista niin joutuisan kuin mahdollista, eikä mitään jätettä huomioimatta", Bowling jatkaa.

Infinity Ward aikoo tulevissa peleissään seurata sisarstudio Treyarchin esimerkkiä eikä luota yksinomaan konsolin suojausratkaisuihin huijauksenestossa.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä