Suomi
Gamereactor
uutiset
Mission: Impossible - Dead Reckoning

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One näyttää saaneen vastakaikua kansainvälisen yleisön keskuudessa

Mutta sillä on ollut hieman vaisumpi avaus Yhdysvalloissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On erittäin harvinaista, että elokuva tuottaa satojen miljoonien arvosta lipputuloja sen avajaisviikonloppuna näinä päivinä. Poikkeuksia on, mutta yleisesti ottaen megaluokan aukioloviikkojen päivät ovat Covidia edeltävää aikakautta. Tämän vuoksi olemme nähneet elokuvien ponnistelevan tuottaakseen valtavia avajaisviikonloppuja, ja vaikka Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One ei ollut huono avaukseltaan, se ei ole ollut sarjan suurin debyytti ainakaan arvioiden mukaan uutisoi Box Office Mojo.

Elokuvan nettotulot ovat maailmanlaajuisesti 235 miljoonaa dollaria, mutta on jo nähtävissä, että se kattaa tuotantokustannukset, joiden ilmoitettiin olevan 290 miljoonaa dollaria.

Mitä tulee siihen, miksi elokuva on perässä aikaisempia julkaisuja, kotimaiset tulot ovat laskeneet noin 10 % verrattuna Mission: Impossible - Falloutiin nähden, ja myös kansainväliset tulot ovat pienentyneet noin prosentin verran. Tämä näyttää kuitenkin johtuvan Kiinan lipputulojen laskusta pandemian jälkeen, sillä Dead Reckoning Part One on itse asiassa Falloutia kansainvälisesti ja Kiinaa lukuun ottamatta suurempi tulopuoleltaan (Kiinan tulot ovat 66 % alle Falloutin saavuttaman määrän).

Jos et ole vielä päässyt näkemään Tom Cruisen tähdittämää elokuvaa, muista lukea arvostelumme elokuvasta täältä.

Mission: Impossible - Dead Reckoning

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä