Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 1943

Missä on PC:n Battlefield 1943?

Uutisia sotapelistä luvassa lähiaikoina

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Konsoleille viime kesänä julkaistu Battlefield 1943 loistaa PC:llä edelleen poissaolollaan. EA:n aiempien lausuntojen perusteella pelin pitäisi ilmestyä tässä kuussa, mutta mitään ei ole kuulunut - ainakaan vielä.

VG247:n mukaan EA lupaa nettiräiskintää koskevia uutisia "pian". Onko luvassa pitävä julkaisuaika vai jotain ihan muuta, siitä ei ikävä kyllä ole varmuutta.

Battlefield 1943 on teräväpiirtografiikalla ja tuhoutuvilla ympäristöillä ehostettu versio Battlefield-sarjan esikoisesta, Battlefield 1942:sta. Pelistä kiinnostuneiden kannattaa lukea Gamereactorin arvio viime kesältä.

Aiempien tietojen mukaan PC-pelaajat palkitaan odotuksesta muutamilla merkittävillä parannuksilla, joista huomattavin lienee pelaajakaton nostaminen konsoleiden 24 pelaajasta 32:een. Se ei kuitenkaan liene riittävä syy ostaa peliä uudelleen, jos paketin on jo ladannut konsolilleen.

Battlefield 1943
Battlefield 1943
Battlefield 1943
Battlefield 1943

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Battlefield 1943Score

Battlefield 1943

ARVIO. Kirjoittaja Heikki Takala

Battlefield 1943:n hinta-laatusuhde hipoo pilviä, ja yhdistettynä tuhoutuvaan maastoon taisteluista tulee ihana elämys.

Battlefield 1943 nyt Xbox Onella

Battlefield 1943 nyt Xbox Onella

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

EA ja DICE varmistivat muutama päivä sitten, että Battlefield V sijoittuu toiseen maailmansotaan. Onneksi aivan lokakuuhun saakka ei tarvitse odottaa päästäkseen...Ladataan seuraavaa sisältöä