Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Minecraft

Minecraft saa pian PSVR-tuen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Minecraft on saamassa Playstationilla paljon pyydetyn ominaisuuden. Playstation Blogin mukaan Mojangin Roger Carpenter on kertonut, että PSVR-tuki on tulossa. Tarkemmin sanottuna vielä kuluvan syyskuun aikana, joskaan tarkka päivämäärä ei ole tiedossa.

PS4:lle Minecraftinsa hankkineet saavat tietenkin päivityksen ilmaiseksi ja automaattisesti. Ja niin ikään PSVR-versio on se ihan oikea ja aito Minecraft.

"--- it is 100% the same Minecraft game that you can play every day, every week, every month, every year...on PlayStation 4. Nothing removed. 100% wholesome & pure full-fat Minecraft."

Minecraft

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Minecraft on kaivanut tiensä vihdoin konsolille. Tero teki kaivoksissa pitkää päivää arviodakseen XBLA-uutuuden.

MinecraftScore

Minecraft

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Minecraft on nyt virallinen, valmis ja julkaistu, mutta se onnistuu lunastamaan näistä titteleistä vain kaksi.Ladataan seuraavaa sisältöä