Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo: The Master Chief Collection

Mikromaksut saapuvat mahdollisesti Halo: The Master Chief -kokoelmaan

Kyseessä on "valinnainen, lisätty vaihtoehto" niille, jotka haluavat ohittaa grindauksen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

343 Industries harkitsee ideaa ostettavissa olevista Spartan-pisteistä Halo: The Master Chief Collectionissa. Idea juontaa juurensa aiemmin käytetyistä Season-pisteistä, jotka sidottiin pelin käyttämiin kausipäivityksiin.

Äskettäisessä Halo Waypoint -blogissa kerrottiin, että Spartan-pisteet ovat tapoja, joilla pelaajat voivat ansaita kosmeettisia asioita, jotka oli aiemmin sidottu kausipisteisiin. Ne voidaan ansaita joko suorittamalla haasteita pelin sisällä tai ostamalla ne suoraan oikealla rahalla.

"Pelaajille, jotka ovat uusia Master Chief Collectionin suhteen tai ne pelaajat, jotka eivät mahdollisesti ole käyttäneet paljon aikaa erityisesti esineiden avaamiseen kausipäivitysten aikana, voivat saada haluamansa tuotteet tällä tavalla. Tutkimme sisäisesti mahdollista uutta ominaisuutta ostaa tulevaisuudessa Spartan-pisteitä."

343 Industries tarkentaa, että tämä on "valinnainen, lisätty vaihtoehto" pelaajille, jotka "haluavat päästä eteenpäin (tai ohittaa) grindaamisen". Mitä tulee vähittäismyyntihintaan, niin se on edelleen mysteeri. 343 sanoo lopuksi, että tästä ominaisuudesta tulee lisää tietoa tulevaisuudessa.

Halo: The Master Chief Collection

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä