Suomi
Gamereactor
uutiset
Zombi U

Mihin jäi Zombi U:n co-op?

Ubisoftilta jäi paljon ideoita käyttämättä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft kauhuseikkailu Zombi U on yksi Wii U:n kiinnostavimpia julkaisupelejä, ja siihen oli alun perin tarkoitus liittää mukaan myös yhteistyötä tukeva moninpeli. Gamereactorin Saksan toimitus haastatteli Ubisoft Montpellierin pelisuunnittelija Swann Martin-Ragetia, joka kertoi miksi pelimuoto ei kuitenkaan päätynyt lopulliseen peliin:

"Co-opin suhteen aika yksinkertaisesti loppui kesken. Ei ollut mahdollista saada peliin kaikkea haluamaamme, ja ensisijainen tavoite oli tuottaa vetoava ja kokonaisvaltainen yksinpelikokemus. Kokeilimme monia ideoita co-opin kanssa ja monet niistä toimivatkin hyvin. Aikaa ei vain ollut tarpeeksi", selitti Raget.

Tämä ei kuitenkaan sulje yhteistyöpelimuodon saapumista jossain muodossa tulevaisuudessa. Ragetin mukaan lisäosia tai pelisarjan jatkoa ole vielä suunniteltu, mutta ideoita studiolla kyllä riittää yllin kyllin.

Zombi U:n arvio on tiedossa Gamereactorin sivuille tällä viikolla.

Zombi U

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Zombi UScore

Zombi U

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Zombi U on monien mielestä Wii U:n merkittävin julkaisupeli. Se on suunniteltu varta vasten uudelle konsolille ja aikuisempaa yleisöä silmällä pitäen. Mutta onko se hyvä?Ladataan seuraavaa sisältöä