Suomi
Gamereactor
uutiset
Migration

Migration-traileri paljastaa, että elokuvassa ei ole kyse siitä, mitä ajattelet

Super Mario Bros. Movie -elokuvan tekijät näyttävät meille, millaista lintujen muutto voisi olla ensimmäistä kertaa, jos ne eivät tietäisi minne mennä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Illumination yllätti monet meistä, kun he päättivät julkaista seuraavan elokuvansa ensimmäisen houkuttelutrailerin samana päivänä kuin Super Mario Bros. -elokuva sai ensi-iltansa, mutta video ei kertonut meille erityisen paljon Migrationin juonesta. Tämä tekee tämän päivän trailerista vieläkin yllättävämmän.

Traileri paljastaa asian, jonka myötä muuttoliike vie meidät seikkailuun. Siinä esitetään hauska tulkinta siitä, millaiset olosuhteet ovat, kun ankat lentävät kohti maailman lämpimiä osia talven lähestyessä. Osoittautuu, että Kumail Nanjianin ja Elizabeth Banksin perhe päätyy lentämään väärällä tavalla ja viettää siksi osan elokuvasta ymmärtäen, että New York City on erittäin vaarallinen paikka höyheneläimille, jotka eivät ole lähteneet New Englandin lammista aiemmin. Sen sijaan linnut, jotka ovat asuneet "Isossa Omenassa" pitempään, voivat paremmin. Katson sinuun, Awkwafinan kyyhkynen.

Migration lentää tiensä elokuvateattereihin 22. joulukuuta.

HQ
Migration

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä