Suomi
Gamereactor
lifestyle

Miehet leikataan leukaleikkauksella tullakseen "Chadsiksi".

Prosessin aikana ihmisten leuat murtuvat, jotta ne muokattaisiin "miehekkäämpään" muotoon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ihmiskunnan historian aikana on ollut kaikenlaisia outoja kauneuskäytäntöjä, mutta kun siirrymme yhä pidemmälle tähän kehopositiivisuuden aikakauteen, oletin, että näitä käytäntöjä olisi jatkossa vähemmän. Olin kuitenkin selvästi väärässä.

GQ on julkaissut raportin, joka paljastaa, että miesten keskuudessa on kasvava trendi, jonka mukaan he maksavat leukansa murtamisesta, jotta se voidaan muotoilla "miehekkäämmäksi ", jotta heistä tulisi "alfa" tai "Chad". Niille, jotka eivät tiedä, mitä tekemistä näillä termeillä on leukojen korjausleikkauksen kanssa, sanottakoon, että Chadit kuvataan yleensä suurilla ja hyvin korostuneilla leukalinjoilla, minkä vuoksi miehet joutuvat maksamaan leikkauksesta saavuttaakseen tämän ulkonäön.

GQ:n raportin mukaan leikkaus voi maksaa noin 17 500 puntaa / 20 000 euroa, se kestää viikkoja toipumisen jälkeen, ja se on yleistymässä ympäri maailmaa.

Mitä mieltä sinä olet tästä prosessista? Maksaisitko sinä saadaksesi Henry Cavillin tai Robert Pattinsonin kaltaisen leuan?

Tämä on mainos:
Miehet leikataan leukaleikkauksella tullakseen "Chadsiksi".


Ladataan seuraavaa sisältöä