Suomi
Gamereactor
uutiset

Microsoftin alkuperäinen sopimus Playstationille oli säilyttää "olemassa olevat Activision-konsolinimikkeet"

Mutta vain vuoteen 2027 asti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ostaakseen Activision Blizzardin ja vakuuttaakseen kilpailuviranomaiset maailmanlaajuisesti, että fuusio hyödyttäisi pelaajia, Microsoft yritti parhaansa mukaan tehdä sopimuksia eri yritysten kanssa varmistaakseen heille Call of Dutyn ja myös muiden pelien saamisen tulevaisuudessa. Nintendo ja Nvidia allekirjoittivat sopimuksen, mutta Sony kieltäytyi.

PlayStation-päällikkö Jim Ryan jopa sanoi EU:n kuulemistilaisuudessa: "En halua uutta Call of Duty -sopimusta. Haluan vain estää fuusiosi". Kuten aiemmin tänään uutisoitiin, on Sony nyt allekirjoittanut sopimuksen kaikesta tästä huolimatta. Tämä on luultavasti merkki siitä, että he ovat hyväksyneet sen tosiasian, että Microsoft ostaa Activision Blizzardin huolimatta kaikista Sonyn yrityksistä estää se.

Mutta kuten The Vergen toimittaja Tom Warren huomasi, tämä ei ole sama sopimus, jonka Sony kertoman mukaan sai viime vuonna. Näytti siltä, ​​että se oli hyödyllisempää Playstationille lyhyellä aikavälillä, koska se myönsi "kaikki Sonyn nykyiset Activision-konsolipelit, mukaan lukien tulevat versiot Call of Duty -sarjasta ja muut Sonyn Activision-sarjan pelit 31. joulukuuta 2027 asti".

Nyt tämä on vaihtunut vuodeksi 2034, mutta se sisältää vain Call of Duty -sarjan, mikä mahdollisesti tarkoittaa, että uudet sarjat, kuten Crash Bandicoot, Diablo, Spyro, StarCraft tai Tony Hawk, saattavat jäädä ulos Playstationin valikoimasta.

Olisitko halunnut kaikki Activision-pelit vuoteen 2027 asti vai onko Sonylle parempi tarjous julkaista Call of Duty -pelit omalle alustalleen kymmenen vuoden ajan?

Microsoftin alkuperäinen sopimus Playstationille oli säilyttää "olemassa olevat Activision-konsolinimikkeet"


Ladataan seuraavaa sisältöä