Suomi
Gamereactor
laitearviot

Microsoft Sidewinder X5 Gaming Mouse

Microsoftin pc-pelaajille suunnattu tuotevalikoima on jo sen verran laaja ja pitkäikäinen, että mallistosta alkaa tulla toisen sukupolven versioita.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Microsoft Sidewinder X5 -pelihiiri on halvempi malli hulppeasti varustellusta Sidewinder Mousesta. Muotoilu ja toiminnallisuus ovat samat, X5:stä vain puuttuu vaihdettavat tassut ja painon säätämisen mahdollistava painokelkka irtopainoineen. X5:n rullan ja peukalonappien materiaali on myös vaihdettu edullisempaan muoviin räyhäkkään alumiinin sijasta. X5:n liikeanturi on myös vaihdettu tarkempaan lasertekniikkaan Sidewinderin led-anturista, mutta käytännön vaikutusta tällä ei ole.

HQ

Näin ollen X5:een käyvät pitkälti samat kehut ja haukut kuin alkuperäiseen Sidewinderiin. Hiiri on muodoltaan harvinaisen korkea lohmo, joka tuntuu etenkin aluksi aika kamalalta. Itse siihen totuin, ja olen käyttänyt X5:ttä alkuperäisen Sidewinderin nappien alettua väsyä. Peukalonappien sijoittelu ja toimivuus on edelleen ylivertainen, mutta X5:n kumipintainen rulla on Sidewinderin karheaa alumiinirullaa liukkaampi. Tosin myös rullan pykälät ovat nyt huomattavasti hillitymmät ja löysemmät, joten lipsumista ei sentään esiinny.

10-15 euroa edullisemman hintansa ansiosta X5 on hyvä vaihtoehto noin viiden kympin pelihiirtä etsivälle. Toisaalta alkuperäisen Sidewinderin lisäominaisuudet eivät ehkä käytännössä ole lisähinnan arvoisia, ellei niitä aio säännöllisesti käyttää.

Microsoft Sidewinder X5 Gaming Mouse
Microsoft Sidewinder X5 Gaming Mouse
Tämä on mainos:
Microsoft Sidewinder X5 Gaming Mouse
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
peukalonappien sijoittelu päällekkäin, tarkka, lennosta vaihdettava herkkyys
-
muotoilu ei sopine kaikille, kalliimman mallin rullan tuntu poissa
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä