Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo 5: Guardians

Microsoft juhlii Halo-pelien 15-vuotista taivalta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Halo: Combat Evolved ilmestyi kauppoihin 15. päivä marraskuuta 2001 ja aloitti pienen vallankumouksen ensimmäisen persoonan räiskintäpelien lajityypissä. Se osoitti lopullisesti, että genre on sopiva myös konsoleille, ja samalla siivitti Microsoftin Xbox-konsolin suosioon.

Microsoft ja 343 Industries aikovatkin juhlistaa 15-vuotispäivää huomenna tiistaina erikoistapahtumilla. Tiedossa on muun muassa Twitch-lähetyksiä, jossa esitellään sarjan seuraavaa peliä Halo Wars 2:ta sekä tietysti tunnelmoidaan sarjan huippuhetkiä.

Edellisen lisäksi tiedossa on myös ilmaista pelattavaa. Microsoft ei vielä paljastanut mitä on tarkalleen on tiedossa, mutta virallisessa Halo-blogissa luvattiin, ettei synttärijuhlat olisi kunnon juhla ilman jotain kivaa osallistujille.

Halo 5: Guardians

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Xboxin peli-ikoni Master Chief on jälleen täällä. Nostaako Halo 5: Guardians pitkäaikaisen sarjan suunnan jälleen nousuun?

0
Envy tekee paluun Haloon

Envy tekee paluun Haloon

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

E-urheiluorganisaatio Envy on ilmoittanut palaavansa kilpailulliseen Haloon. Samalla kerrottiin neljä aktiivista pelaajaa. - Bradley "aPG" Laws - Justin...

0
TOX Gaming voitti HCS-finaalit

TOX Gaming voitti HCS-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Halo Championship Series (HCS) -finaalit käytiin viime viikonloppuna, ja voittajaksi päätyi TOX Gaming. Finaalissa kaatui Team Reciprocity. Yllättävää oli se, että...Ladataan seuraavaa sisältöä