Suomi
Gamereactor
uutiset
NBA 2K23

Michael Jordan on NBA 2K23 -pelin kansikuva-atleetti

NBA 2K23 julkaistaan PC:lle ja konsoleille syyskuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Muutama päivä sitten kerrottiin 2K:n lupauksesta paljastaa jotain NBA 2K23:sta tällä viikolla, ja nyt he ovat lunastaneet tämän lupauksen. Peli on julkistettu virallisesti PC:lle, Playstation 4/5:lle, Switchille, Xbox Onelle ja Xbox Series S/X:lle. On myös käynyt ilmi, että he ovat valinneet kanteen kaikkien aikojen luultavasti tunnetuimman koripallotähden: Michael Jordanin.

Alfie Brody, NBA 2K:n globaalin markkinointistrategian varapuheenjohtaja, sanoo lehdistötiedotteessa seuraavaa:

"Teimme 23:sta urheilun tunnistettavimman luvun, joten NBA 2K23:lle oli luontevaa esitellä Michael Jordan Edition -versio. Lisäksi olemme innoissamme voidessamme esitellä upouuden premium-version pelistä NBA 2K23 Championshipin kanssa, sillä kukaan muu pelaaja ei ilmennä sanaa "mestari", kuten Jordan. Tämä rajoitettu versio tarjoaa pelaajille myös mahdollisuuden seurata toimintaa kentällä koko kauden ajan, sillä mukana on 12 kuukauden NBA League Pass* -tilaus. Odotamme, että pääsemme juhlimaan tätä peliä yhteisön kanssa, kun se julkaistaan ​​9. syyskuuta."

Pelin Standard ja Digital Deluxe Edition julkistetaan virallisesti huomenna (7. heinäkuuta), mutta siihen asti kelpaavat ensimmäiset kuvakaappaukset ja alla oleva traileri.

HQ
NBA 2K23
NBA 2K23NBA 2K23

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä