Suomi
Gamereactor
uutiset

Meta saattaa sulkea Facebookin ja Instagramin Euroopassa, ellei sen vaatimuksiin suostuta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Facebookin ja Instagramin emoyhtiö Meta on kertonut, että sen on ehkä pakko sulkea niin Facebook kuin Instagramkin eurooppalaisilta, ellei heidän uutta tiedonsiirtoteknologiaansa oteta käyttöön kautta vanhan mantereen.

Metan uuden raportin mukaan on saatava aikaan luotettava tapa siirtää tietoa Yhdysvaltojen ja Euroopan kesken, ja ellei sellainen onnistu, on ajettava koko hoito alas Euroopassa.

"If a new transatlantic data transfer framework is not adopted and we are unable to continue to rely on SCCs or rely upon other alternative means of data transfers from Europe to the United States, we will likely be unable to offer a number of our most significant products and services, including Facebook and Instagram, in Europe, which would materially and adversely affect our business, financial condition, and results of operations."

Euroopan komissio on ilmoittanut työstävänsä asiaan ratkaisua. Asiasta kertoi Euronews. Euronewsille puhuneen Metan edustajan mukaan Metalla ei ole kiinnostusta vetäytyä Euroopasta.

"We have absolutely no desire and no plans to withdraw from Europe, but the simple reality is that Meta, and many other businesses, organisations and services, rely on data transfers between the EU and the US."

Meta saattaa sulkea Facebookin ja Instagramin Euroopassa, ellei sen vaatimuksiin suostuta


Ladataan seuraavaa sisältöä