LIVE
HQ
logo hd live | War Thunder
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   arviot
   Meet Your Maker

   Meet Your Maker viihdyttää ainakin muutaman tunnin ajan

   Behaviour Interactive on tehnyt ensimmäisen persoonan räiskinnän, joka lainaa paljon alan parhailta.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   HQ

   Kauhistuttava pandemia pyyhkäisee melkein koko planeetan väestön mennessään. Pelaaja herää valvontatornista keskellä autiomaata. The Custodian eli pelaaja saa tehtäväkseen rakentaa maapallon asujaimiston uudelleen. Tämä tehdään kokoamalla DNA:ta, jota pandemia ei ole vahingoittanut. Käskyjä otetaan vastaan lasiastiassa mullivalta oliolta, jota auttavat monet putket ja johdot. Pelaaja saa käskyn lähteä tappamaan kyborgimutantteja, jotka eivät haluaisi päästää pelaajaa DNA-materiaalin ääreen. Tarina on kummallinen, mutta se toimii aika hyvin.

   Lähtökohdan jälkeen tarinasta ei juurikaan tarvitse välittää. Behavior Interactive ei halunnut keskittyä liiaksi tarinaan, ja päällisin puolin ratkaisu toimii. Juoni on enemmänkin keino pelin ulkoasulle ja pelattavuudelle. Ulkonäkö muistuttaa vahvasti peleistä Warhammer 40,000 ja DOOM. Mekaaninen tieteistyyli yhdistyy verisyyden kanssa. Ympäristö näyttää helvetin rakennustyömaalta, ja seinillä on joko öljyä tai verta. Ihmisen ja koneen raja hämärtyy.

   Meet Your Maker
   Tämä on mainos:
   Meet Your Maker

   Ihmisissä on johtoja, terästä ja lamppuja, jotka ovat ristiriidassa kalpean ja tulehtuneen ihon kanssa. Ihmisen ja koneen yhdistyminen tulee ilmi myös ympäristössä, jossa kallot ovat osa kattojen ja seinien kuviointia. Toisin sanoen Meet Your Maker on taiteellisesti hyvinkin korkeatasoinen, vaikka lainaileekin innoitusta muualta.

   Valitettavasti samaa ei voi sanoa pelattavuudesta, joka sekin lainaa runsaasti muilta peleiltä. Meet Your Maker on yhdistelmä kahdesta lajityypistä: ensimmäisen persoonan räiskinnät ja rakentelupelit. Ensin mennään tutkimaan muiden jättämiä valmiita reittejä, ja ohjataan heidät takaisin pelaajan tornille resurssien kera, joilla voi sitten kokemustasoa kasvattaa. Sitten luodaan uusia reittejä muiden pelaajien tutkittavaksi. Pelaaminen on aluksi mielenkiintoista, mutta lopulta vetovoima kaikkoaa muutaman tunnin jälkeen. Behaviour Interactive onnistuu luomaan kiinnostavan ensimmäisen persoonan räiskinnän, mutta valitettavasti se mielenkiinto riittää vain muutamaksi tunniksi. Sen jälkeen pelaaminen muuttuu itseään toistavaksi työksi.

   Meet Your Maker
   Tämä on mainos:
   Meet Your Maker

   Ampumisen ja rakentamisen ohella Meet Your Maker on myös luolastoryömintä, rogue-like, tasoloikka ja pulmapeli. Innoitusta on selvästi haettu sellaisista kuin DOOM, Portal ja Minecraft. Harmillisesti peli nojaa liiaksi yhteen kikkaan. Painopisteessä ei tietoisen valinnan seurauksena ole se tarina, mutta vahva juoni olisi pitänyt pelaajan kiinnostuneempana pitempään.

   Meet Your Makerin ensimmäiset tunnit ovat mielenkiintoisia, hauskoja ja haastavia. Sen jälkeen taika katoaa.

   HQ
   06 Gamereactor Suomi
   6 / 10
   +
   Mielenkiintoisen näköinen, luovat pelimekaniikat
   -
   Itseään toistava pelattavuus, liian vähän sisältöä, ohut tarina
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä