Suomi
Gamereactor
uutiset
Medal of Honor

Medal of Honorin betaa jatketaan

Xbox 360:n kanssa painitaan edelleen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA on päättänyt jatkaa Medal of Honorin betatestiä PlayStation 3:lla ja PC:llä. Betan oli määrä päättyä viime viikon loppuun, mutta nettiräiskintää pääsee harrastamaan edelleen. Uutta päättymispäivää ei annettu.

Xbox 360:n osalta betaa ei ole vieläkään saatu käyntiin. Tekijöiden mukaan beta yritetään saada Microsoftin konsolille niin pian kuin mahdollista, mutta tältäkin osalta aikataulu on vielä hämärän peitossa. Alkujaan Xboxin piti saada beta samaan aikaan muiden kanssa.

Toista maailmansotaa aiemmin käsitelleen Medal of Honor -sarjan uusin osa poikkeuksellisesti Afganistaniin sijoittuva sotapeli, jossa seurataan salaisen erikoisjoukon taivalta. Yksinpelikampanjasta vastaa EA Los Angeles, kun taas nettipeliä sorvaa Battlefield-sarjasta tunnettu Digital Illusions.

Viikonloppuna EA avasi Medal of Honorin betan kaikille Battlefield: Bad Company 2:n Steamistä ostaneille. Normaalisti betaan tarvitaan kutsukoodi.

Valmiin pelin on määrä ilmestyä lokakuussa.

Medal of Honor
Medal of Honor
Medal of Honor
Medal of Honor
Medal of Honor

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Medal of HonorScore

Medal of Honor

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

EA:n ja DICE:n yhteistyöprojekti yrittää palauttaa legendaarisen Medal of Honor -sarjan vanhaan loistoonsa modernisoimalla sodankäynnin.Ladataan seuraavaa sisältöä