Suomi
Gamereactor
uutiset
Crysis

MechWarrioria Crysis-moottorilla

Modien tekijät pystyvät ihmeisiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kolme vuotta kehitteillä ollut MechWarrior: Living Legends on vihdoin julkaistu. Kyseessä on Crysis-pelin päälle rakennettu modifikaatio, joka käyttää vain pelin moottoria ja korvaa sisällön kokonaan. Nimensä mukaisesti Living Legends -modi marssittaa areenalle erittäin tyylikkäästi tehdyn jättirobottitaistelun, jossa laserit, ohjukset, hiukkastykit ja konekiväärit ovat arkea.
Living Legends on vasta betavaiheessa, eli bugeja ja hiottavaa on vielä runsaasti, mutta ei sitä pelatessa voi olla haukkomatta henkeään. Wandering Samurain modifikaatio on harvinaisen hyvä osoitus siitä, mihin modifikaatioyhteisö halutessaan pystyy.
MechWarrior: Living Legends vaatii tietysti alkuperäisen Crysisin alleen, mutta senhän nyt saa mistä vaan alelaarista jo.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

CrysisScore

Crysis

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Crysisin tuloa konsoleille on ehditty epäillä kerran jos toisenkin, mutta niin vain tekniset haasteet on viimein onnistuttu selättämään.

CrysisScore

Crysis

ARVIO. Kirjoittaja Jaakko Maaniemi

Far Cryn tekijöiden uusin ei petä odotuksia. Crysis on ennakkohypen mukaisesti vuoden parhaita pelejä.

Crysis kääntyy konsoleille

Crysis kääntyy konsoleille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vuoden 2007 viidakkoräiskintä Crysis saapuu Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle. Käännökseen on luvassa uusia efektejä ja uudet Nanosuit-kontrollit.Ladataan seuraavaa sisältöä