Suomi
Gamereactor
uutiset
Max Payne 3

Max Payne 3:n panttivankilisäri

Myöhässä mutta kuitenkin tulossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Max Payne 3:n Hostage Negotiation -lisärin on luvattu ilmestyvän syksyllä, jossa ollaan jo melkoisen pitkällä. Rockstar onkin pahoitellut aikataulun venymistä, ja lupaa korvaukseksi kromipyssybonusta, jonka kaikki Social Clubin jäsenet saavat ilmaiseksi.

Varsinainen Hostage Negotiation tulee sisältämään neljä uutta kenttää, joista Club Moderno ja Estadio Do Galations tarjoavat tiukkaa toimintaa yökerhossa ja stadionilla, kun taas O Palacio Strip Club ja Favela Heights tuovat moninpeliin täysin uusia, yksityiskohtaisia alueita joissa jengisodat mylläävät.

Pakettiin kuuluu myös M24 Sniper Rifle sekä IA2 Assault Rifle, tuore Explosive Burst räjähtäviin ansoihin, Bomb Suit suojaamaan räjähteiltä ja Intimidation Mask hidastamaan vihollisten latausaikoja. Lisäri maksaa noin kahdeksan euroa tai 800 MS-pistettä.

Max Payne 3
Max Payne 3
Max Payne 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ARVIO. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Pelot suomalaisen merkkiteoksen jatko-osan sössimisestä voi unohtaa; Rockstar tekee Max Paynelle kunniaa.

0
Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Max Payne 3 julkaistiin vuonna 2012, ja se sijoittui Brasiliaan. Nyt fanitili PayneToTheMax Twitterissä väittää, että tapahtumapaikan piti alun perin olla Brasilian...

4
Max Payne 3 saatavilla myös Macille

Max Payne 3 saatavilla myös Macille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vuosi sitten konsoleille ja PC:lle tullut räiskintä löytyy nyt myös Mac-versiona. Pelin voi ladata App Storesta tai Steamistä, jossa se kuuluu Steam Play -ohjelmaan.Ladataan seuraavaa sisältöä