Suomi
Gamereactor
uutiset
Max Payne 3

Max Payne 3 saatavilla myös Macille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar on julkaissut Max Payne 3:n viimein myös Macille. Vuosi sitten konsoleille ja PC:lle tullut räiskintä löytyy Mac-versiona sekä App Storesta että Steamistä, jossa se kuuluu Steam Play -ohjelmaan.

Steam Playn ansiosta kaikki PC-version omistajat voivat ladata Mac-version ilmaiseksi tai Mac-version ostajat PC-version.

Mac-versio vaatii alleen vähintään Mac OS X 10.7.5 Lionin. Koneesta on löydyttävä Intelin 2,4-gigahertsinen prosessori, 4 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua levytilaa sekä 512 megatavun muistilla varustettu Nvidia 8800GT tai Radeon HD 4870.

Max Payne 3 on sarjan ensimmäinen osa, jota ei ole kehittänyt kotimainen Remedy. Pelissä Max Payne matkustaa Brasiliaan aloittaakseen uuden elämän, mutta tempautuu taas roistojen juoneen, mikä tietää lyijyä ja bullet timea.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ARVIO. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Pelot suomalaisen merkkiteoksen jatko-osan sössimisestä voi unohtaa; Rockstar tekee Max Paynelle kunniaa.

0
Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Max Payne 3 julkaistiin vuonna 2012, ja se sijoittui Brasiliaan. Nyt fanitili PayneToTheMax Twitterissä väittää, että tapahtumapaikan piti alun perin olla Brasilian...

4
Max Payne 3 saatavilla myös Macille

Max Payne 3 saatavilla myös Macille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vuosi sitten konsoleille ja PC:lle tullut räiskintä löytyy nyt myös Mac-versiona. Pelin voi ladata App Storesta tai Steamistä, jossa se kuuluu Steam Play -ohjelmaan.Ladataan seuraavaa sisältöä