Suomi
Gamereactor
laitearviot

Master & Dynamic MW75 saattaa olla sitä parasta kuuloketta

Yhdysvaltalainen äänentoistoon keskittynyt yhtiö tarjoilee melunvaimennuksella olevan laitteensa. Lopputulos on vaikuttava.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Langattomia kuulokkeita on tarjolla jos jonkinlaisia, ja varsinkin melunvaimennuksella olevia on saatavilla vaikka millaisia. Master & Dynamicin MW75 todellakin osaa asiansa. Laite on tehty audiofiileille ja teknologiasta innostuneille. Kyseessä on pieni teknologian riemuvoitto, ja luvassa on ensiluokkainen äänielämys puhumattakaan käyttömukavuudesta ja toimivuudesta.

Mikä siis tekee MW75-luureista niin mahtavat, että se erottuu joukosta? Tasapainoinen äänimaailma on se syy. Toisin sanoen nyt on luvassa sitä parasta kaikenlaisessa musiikissa. 40 mm dynaamiset elementit on tehty berylliumista, ja tuloksena on monipuolinen ja yksityiskohtainen ääni.

Hintaluokassaan aktiivinen melunvaimennus on sitä mahdollisesti luokkansa parasta. Eristys on melkein täydellinen, ja mittavassakin melussa ei ongelmia esiinny. Käytössä on Master & Dynamicin edistyksellinen hybriditeknologia, joka käyttää sekä ohjelmistoa että mikrofoneja ympäristöä analysoidessaan.

Muotoilun osalta MW75 on edistysaskel edelliseen malliin verrattuna, ja tulos on hyvin ergonominen. Kuulokkeet on tehty laadukkaista materiaaleista, ja näin luodaan korkealuokkainen ja vankka vaikutelma. Läpät ovat muistivaahtoa, jotka muovautuvat korville sopiviksi. Näin kuunteleminen on pitkäänkin jatkuessaan miellyttävää. Pääpanta on säädettävä ja kokoon taitettava, joten kuulokkeet voi ottaa mukaan. Painoa on ainoastaan 295 grammaa. Ja näin käyttötuntuma on ilmava.

Tämä on mainos:

Akulla on kestoa 28 tuntia, kun ANC on päällä, ja ilman sitä melkein 40 tuntia. Nopea lataus tarjoilee kolmeksi tunniksi latinkia vain 15 minuutissa. Yhdistäminen moneen paikkaan onnistuu, sillä Bluetooth 5.1 ja langallinen 3,5 mm ovat mukana. Kuulokkeet voi myös kytkeä kahteen laitteeseen samaan aikaan, ja näin saadaan ihanteellinen niille, jotka haluavat vaihtaa vaikkapa tietokoneen ja puhelimen kesken.

Säätövaihtoehtoja on. Toisaalta MW75 on kupeissaan kosketusohjauksellinen, joten äänenvoimakkuuden säätö, kappaleen vaihto tai puheluun vastaaminen on nopeaa. Erilliset napit ovat niin ikään paikoillaan puhumattakaan omasta sovelluksesta, jonka kautta hoidetaan päivitykset ja oikein huolella tehdyt omat säädöt.

600 dollaria kuulokkeista on silti iso summa. Sijoitukselleen saa kuitenkin ne parhaimman kuuloiset, miellyttävimmät ja ajatuksella suunnitellut kuulokkeet. Tarjolla on omaa luokkaansa oleva kuuntelukokemus.

Master & Dynamic MW75 saattaa olla sitä parasta kuulokettaMaster & Dynamic MW75 saattaa olla sitä parasta kuulokettaMaster & Dynamic MW75 saattaa olla sitä parasta kuuloketta
Tämä on mainos:
Master & Dynamic MW75 saattaa olla sitä parasta kuulokettaMaster & Dynamic MW75 saattaa olla sitä parasta kuuloketta
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä