Suomi
Gamereactor
uutiset
Mass Effect 2

Mass Effect nettiroolipeliksi?

BioWare puhuu sarjan jatkosta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uudessa Game Informer -lehdessä kuullaan Biowaren Casey Hudsonia, joka ymmärtää nettiroolipelien tenhon, ja näkee sen myös Mass Effect -sarjan tulevaisuudessa. Biowarella on tähän mennessä ollut kuitenkin ongelmia sovittaa moninpelipremissiä sarjan maailmaan, joka kuitenkin perinteisesti on keskittynyt yhden sankarin maailmankaikkeutta muuttaviin päätöksiin.

Nettiversiota pelistä ollaan silti Biowarelta useaan kertaan pyydetty, ja Hudsonin mukaan kehittelijä haluaisikin säilyttää pelin maailman elossa tällä tapaa. Hänen mielestään Mass Effect -universumissa on potentiaalia, ja olisi vain järkevää ja upeaa päästä asustelemaan Citadelissa tai matkustamaan eri planeetoilla Reaperien tuhon jälkeen.

Ennen mitään moninpeliseikkailuja nähdään kuitenkin Mass Effect 3 vielä tänä vuonna.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Mass Effect 2:n lisäosien sarja tulee päätökseensä pahaenteisesti nimetyssä osassa Arrival.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Komentaja Shepard on viimein seikkaillut sekalaisen miehistönsä kera myös PS3:n valikoimaan. Onko kyseessä scifiroolipelin paras versio?

Mass Effectin Garrus muuntuu tyynyksi

Mass Effectin Garrus muuntuu tyynyksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Biowaren kolmessa ensimmäisessä Mass Effect -pelissä yksi suosituimmista hahmoista on galaktinen entinen poliisi Garrus Vakarian. Nyt on käynyt ilmi Twitterissä, että...Ladataan seuraavaa sisältöä