Suomi
Gamereactor
uutiset
Mass Effect 2

Mass Effect 2:n modi antaa Mirandalle kaivatun lisäyksen

Miranda on nyt pelissä yhtä vahva kuin välivideoissakin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mass Effect 2:n päättävä itsemurhatehtävä on yksi pelihistorian jännittävimpiä tapahtumia, jossa pelaaja pakotetaan laittamaan koko pelin ajan mukana kulkeneet henkilöhahmot vaarallisiin tilanteisiin. Yksi tällainen on niin sanottu The Long Walk, jossa biotic-hahmon on suojeltava muuta joukkoa voimakentällään. Monet valitsivat tehtävään Mirandan, joka oli sitten kuitenkin väärä valinta. Mirandan kyvyt eivät nimittäin itse pelissä vastaa sitä, mitä välivideoissa nähdään. Uusi modi korjaa tämän puutteen. Mukavana lisänä laitetaan päälle vielä vanhaa dialogia painottamaan sitä, että nyt tuli tehtyä hyvin.

Muutos ei ole suuren suuri, mutta varmasti tarpeellinen. Lataile Miranda's Long Walk Nexusista, mutta sitä ennen ME3Tweaks mod manager ja Unofficial LE2 Patch.

Ja eikun pelaamaan taas kerran.

Mass Effect 2
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Mass Effect 2:n lisäosien sarja tulee päätökseensä pahaenteisesti nimetyssä osassa Arrival.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Komentaja Shepard on viimein seikkaillut sekalaisen miehistönsä kera myös PS3:n valikoimaan. Onko kyseessä scifiroolipelin paras versio?

Mass Effectin Garrus muuntuu tyynyksi

Mass Effectin Garrus muuntuu tyynyksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Biowaren kolmessa ensimmäisessä Mass Effect -pelissä yksi suosituimmista hahmoista on galaktinen entinen poliisi Garrus Vakarian. Nyt on käynyt ilmi Twitterissä, että...Ladataan seuraavaa sisältöä