Suomi
Gamereactor
uutiset
Mario Kart 8

Marion autotalliin kolme Mersua loppukuusta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mario Kart 8 saa 27. elokuuta ilmaisen päivityksen, joka tuo kaahailuun ensimmäistä kertaa oikean autovalmistajan kiesejä. Näihin kuuluvat nykyaikainen Mercedes-Benz GLA, vähän vanhempi 300 SL Roadster ja legendaarinen kilpa-auto W25 ("Hopeanuoli"), joita kaikkia voi muokata erilaisilla pyörillä ja riippuliitimillä kuten tavallisesti Mario Kart 8:ssa.

Uusi sisältö, josta hiiskuttiin jo alkukesästä, ilmestyy sopivasti samana päivänä, kun Mario Kart täyttää vuosia. Super Mario Kart julkaistiin Japanissa 27. elokuuta 1992 Super Nintendolle.

Sisältöön liittyy myös verkossa käytävä "Mercedes Cup" -turnaus, joka jatkuu syyskuun 23. päivään asti.

Mersujen lisäksi päivitys tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

• Kuskit voivat nähdä radan kartan TV-ruudulta kisojen aikana.
• Pelaajat voivat tarkistaa erilaisia tilastoja kuten kerättyjen kolikoiden määrän ja mitä hahmoja he ovat käyttäneet eniten.
• Pelaajat voivat muokata muiden pelaajien "Mario Kart TV downloaded highlight reels" -videoita niin, että ne keskittyvät uuteen hahmoon tai tapahtumaan.
• Valikko, joka ilmestyy jokaisen kisan päätyttyä, tulee muuttumaan. "Next Race" -vaihtoehto tulee korvaamaan "Watch Highlight Reel" -vaihtoehdon valikon ensimmäisenä.
• Peli tulee muistamaan viimeisimmän muokkaamasi ajoneuvon Wii U -pelikonsolin sammuttamisesta huolimatta.
• Parannuksia verkkopelin yhteyden vakauteen, mikä parantaa käyttäjän pelikokemusta.

Mario Kart 8

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Mario Kart 8Score

Mario Kart 8

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Vaikka Wii U:n alkutaival ei ole ollut aivan odotetunlainen, Mario Kart 8 on juuri niin laadukas tuote kuin odottaa saattaa.Ladataan seuraavaa sisältöä