Suomi
Gamereactor
uutiset
eFootball PES 2020

Manchester Unitedista eFootball PES 2020:n yhteistyöseura

Unelmien teatterin isännät saapuvat demoon myöhemmin tässä kuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Konami kiusoitteli Pro Evolution Soccer -faneja kertomalla jo viikonloppuna, että japanilaisyhtiö on aikeissa julkistaa seuraavan yhteistyöseuransa. Nyt tieto on viimein vahvistettu, ja seuraksi varmistunut 141-vuotias Manchester United.

Punaisten paholaisten sekä Konamin välinen sopimus jatkuu pitkälle tulevaisuuteen. Kontrahdin johdosta ManU:n pelaajat ovat mallinnettu kiireestä kantapääjän, minkä lisäksi seuran kotistadion Old Trafford on rakennettu peliin mahdollisimman autenttisesti. Tuleepa samalla peliin futislegendoja, joiden taidot ovat peräisin juurikin punaisesta nutusta ja Unelmien teatterista.

Konami lupaa tiedotteessaan Old Traffordin olevan "uskollisin virtuaaliversio mitä stadionista on koskaan nähty".

eFootball PES 2020 ilmestyy syyskuun 9. päivä, mutta demoa pääsee pelaamaan jo heinäkuun 30. päivä. Kävimme ottamassa peliin tuntumaa E3-messuilla, ja rustattiinpa siitä ennakkokin. Käyhän lukemassa se täältä.

eFootball PES 2020

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
GR Livessä tänään eFootball PES 2020

GR Livessä tänään eFootball PES 2020

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Maailmalla potkupallo on iso asia, ja Konamin vastaus on tietenkin eFootball PES 2020. Tämä potkuilu on nyt GR Livessä maanantain kunniaksi. Liity mukaan katsomaan ja...Ladataan seuraavaa sisältöä