Suomi
Gamereactor
uutiset
Madame Web

Madame Web esittelee uudet Spider-Women-näyttelijät ensimmäisessä trailerissa

Dakota Johnson näyttelee pääroolia, kun elokuva julkaistaan ​​ensi vuoden alussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pitkän spekuloinnin jälkeen meillä on vihdoin ensimmäinen traileri Madame Webistä. Dakota Johnsonin ollessa pääroolissa tulemme näkemään aivan erilaisen alkuperäistarinan kuin sarjakuvakirjoissa tuntemamme hahmon pohjalta.

Johnson näyttelee ensihoitajaa, joka kuolemanläheisen kokemuksen jälkeen oppii näkemään tulevaisuuden. Traileri ei valaise juonta paljoa, mutta siinä näytetään, miten Johnson käyttää voimiaan pelastaakseen kolme nuorta naista, joilla jokaisella näyttää olevan hämähäkkivoimia omalla tavallaan.

Konseptiin kuuluu tietysti myös konna, joka on pysäytettävä. Madame Webissä konnalla on yhteys Johnsonin äitiin, sillä hän auttoi tätä tutkimaan hämähäkkejä Amazonin sademetsässä. Hän näkee tulevaisuuden myös ulkonäön perusteella ja haluaa estää sitä tapahtumasta.

Saimme maistiaisia Sydney Sweeney's Spider-Woman -elokuvassa muiden ohella, mutta odotamme elokuvan julkaisua nähdäksemme kaikki uudet Spider-ihmiset kaikessa loistossaan. Tällä hetkellä julkaisupäivä on asetettu helmikuun puoliväliin, mutta sitä ei mainittu trailerin lopussa.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä