Suomi
Gamereactor
lifestyle

Maapähkinävoi on neste, sanoo TSA

Tämä tarkoittaa, että et voi tuoda gallonaa sitä lentokoneen käsimatkatavaroina valitettavasti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Elämä on täynnä suuria mysteerejä. Mitä tapahtui ennen alkuräjähdystä? Onko muualla maailmankaikkeudessa älykästä elämää? Onko maapähkinävoi neste? Myönnettäköön, että viimeinen kysymys saa minut todella miettimään, voimmeko kutsua itseämme "älykkääksi elämäksi", mutta onneksi Transportation Security Administration (TSA) on vihdoin laittanut tämän nukkumaan, mikä tarkoittaa, että voimme keskittää huomiomme muihin todella tärkeisiin kysymyksiin, kuten onko hillo tai majoneesi myös neste?

Sosiaalisen median viimeaikaisten kysymysten jälkeen TSA on julkaissut Instagram -viestin, joka vahvistaa, että maapähkinävoi on neste, koska sillä "ei ole selvää muotoa ja se saa säiliönsä saneleman muodon".

Tämä tarkoittaa, että sinun on kohdeltava sitä kuin hammastahnaa ja suuvettä, kun kyse on käsimatkatavaroista, ja siksi et voi tuoda lentokoneen matkustamoon enempää kuin 3.4 unssia tai enemmän.

Tämä on mainos:

Se ei luultavasti ole uutinen, jota maapähkinävoin ystävät etsivät maaliskuun loppuun saattamiseksi, mutta täällä olemme kaikki samanlaisia.

Maapähkinävoi on neste, sanoo TSA


Ladataan seuraavaa sisältöä